Assemblea d’AKOE 2012 a La Comarcal

Dijous passat, 1 de març, es va celebrar l’Assemblea de la nostra organització. La realitat és que, més enllà de l’acte formal (lectura d’acta, tancament de comptes, distribució d’excedents i presentació de Pla Estratègic) vàrem poder gaudir d’una vetlada meravellosa gràcies a la vostra companyia, a la divertida actuació de Pau Blanco però fonamentalment a l’esforç de les persones de la Nostra Escola Comarcal, cooperativa que va ser la nostra amfitriona.

Som conscients del treball i de la il·lusió que durant dies desenvoluparen els nostres companys i companyes de La Comarcal, no solament pels seus fantàstics i sorprenents resultats, sinó també perquè vàrem passar vàries vegades pel centre quan estaven en mig del procés creatiu i de disseny. El nombre de persones, la implicació i motivació de l’equip, el temps dedicat, més enllà de les seues obligacions quotidianes, no podien deixar de requerir un reconeixement públic i un agraïmemt col.lectiu perquè aconseguiren no solament sorprendre’ns sinó, i sobretot, fer-nos sentir com si estiguérem a casa nostra.

Ací podeu veure una de les sorpreses organitzades, una cançó de Lluís Llach que havíem d’entonar entre tots els centres, de manera col.lectiva, repartint-nos les estrofes per cooperativa. Sí, potser, és més semblant a una poesia que a una cançó però, que podem dir, la majoria són professors i professores i no cantants.

Un moment que molts i moltes ens han recordat és el sublim sopar fred de després. En la conversa tothom va insistir que estava tot molt bo! Enhorabona també a l’equip de cuina!

I a més a més va ser un moment molt productiu. De diferents comissions de treball ja m’heu comentat que vàreu aprofitar per a pensar, parlar i organitzar.. és que no pareu! 😉
Moltes gràcies a tots i totes per la vostra agradable companyia, amb el sentit d’humor i la paciència necessària per a un acte com aquest. Volem també acordar-nos especialment dels membres de la taula presidencial ja que sense la seua inestimable ajuda haguera estat impossible organitzar un acte com aquest.

Us esperem per a la següent, que ja sabem que serà al Col·legi Julio Verne de Grup Sorolla, encara que queda un any per davant. Us deixem com record, la part inicial del monòleg de Pau Blanco.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s