UCEV presenta la seua tercera Declaració Educativa

Demà dimarts (08/05/12), a les 19 h.,  La Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes (UCEV) presenta la III declaració educativa, sobre el compromís dels mestres, serà al Saló d’actes de Ruralcaixa en València (Passeig de l’Albereda, 34).

Les declaracions educatives posades en marxa per UCEV diuen el que som i també el que volem arribar a ser, per eixe motiu tenen la funció de reptar-nos perquè en el dia a dia pugam arribar a l’ideal expressat en elles.

Valencià            Castellano  

Aquesta III Declaració Educativa es titula “La societat necessita mestres èticament compromesos”. Com es diu a la web de l’UCEV, “conscients que un dels factors essencials per a aconseguir l’excel·lència educativa resideix en el compromís i preparació dels docents, la UCEV dedica a aquest tema la seua III Declaració Educativa amb el desig de compartir amb la comunitat educativa, mitjans de comunicació i societat valenciana en general la visió que les cooperatives d’ensenyament tenen respecte de quina ha de ser la implicació i el compromís personal, emocional i ètic del professorat en el seu quefer diari“.
Com deiem, l’acte començarà a les 19 hores i una vegada feta la lectura de la Declaració, el professor Alfred Domínguez, pronunciarà la conferència titulada “L’Ètica en els mestres, un compromís de civisme”.

T’esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s