III Trobada Esportiva de Colpbol AKOE

El 22 de març es donaren cita en el Poliesportiu del municipi de Picassent al voltant de 900 joves de Primària i Secundària de les nostres cooperatives, en una de les trobades més importants que tenen lloc en nostra Comunitat Valenciana al voltant del colpbol.

Foto final de grupL’aposta per aquest esport constitueix, en si mateixa, una estratègia per a divulgar la pedagogia cooperativa també en aquest àmbit. En el colpbol participen xics i xiques de diferents edats i, fins i tot, amb diversitat funcional. No es tracta d’un esport adaptat sinó un esport normalitzat que permet la participació atenent a les diferències dels jugadors i les jugadores, on el protagonisme sempre està en el grup i la seua capacitat de col·laborar.

Aquesta és una de les principals raons per les quals les nostres cooperatives educatives volen promoure, entre l’alumnat de Primària i Secundària, la pràctica d’aquest esport per tercer any consecutiu. En edicions passades ja varen tindre un èxit de participació semblant a qualsevol torneig juvenil de futbol sala, tennis, bàsquet o qualsevol altra competició més coneguda popularment.

Es demostra així que la comunió entre la pràctica esportiva i l’atenció a la diversitat és possible. Encara que per a aconseguir-ho, es requereix l’esforç i compromís voluntari d’un bon nombre de mestres d’Educació Física d’AKOE així com la cooperació d’algunes organitzacions com Caixa Popular, l’Ajuntament de Picassent i Coca-Cola entre d’altres.

Ací pots veure el making-of de la foto final de grup:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s