Meravellosa la Mar Romera a la presentació de les Jornades de Juliol 2013 d’AKOE escola de mestres

La vesprada del passat dimarts 4 de juny, es va celebrar al marc incomparable del pati interior del Museu Comarcal de l’Horta Sud de Torrent, la xerrada amb Mª Mar Romera (presidenta de la Asociació Pedagógica Francesco Tonucci).

Més de 100 persones varen estar juntes durant més de dues hores amb aquesta MESTRA no solament de la pedagogia sinó també de la comunicació, de les emocions i de l’optimisme. Si l’equip organitzador va eixir molt content d’aquesta xerrada, doncs durant aquestes dues hores tota la gent va mostrar la seua connexió amb les reflexions de Mar, a més a més, tots els missatges que hem rebut aquest dies ens confirmen la gran acollida d’aquest primer acte de l’escola de mestres AKOE, darrere de la nostra presentació pública al Complex la Petxina.

Eixe dia l’escola de mestres calfava motors amb aquesta xerrada perquè volíem aprofitar-la per a presentar públicament el programa de les jornades que en juliol organitzem.

Ací us deixem la informació d’aquestes Jornades de Juliol 2013 que en breu (aquest dilluns) publicarem amb més detall (per exemple, com fer les inscripcions):

Jornades d'AKOE escola de mestres de Juliol 2013

Programa de les Jornades d’AKOE escola de mestres de Juliol 2013

Si voleu descarregar el document en PDF, podeu fer-ho picant al següent enllaç: Programa Jornades AKOE escola de mestres Juliol 2013

Com dèiem, l’èxit d’aquesta sessió volem compartir-lo també amb qui no va poder assistir a la xerrada. Sou uns quants qui no  poguéreu acompanyar-vos per diversos motius però també perquè l’aforament era limitat i un dia abans ja havíem arribat a la màxima capacitat (i una miqueta més). A més a més, els que sí vareu estar allí, ens heu demanat poder compartir la sessió amb els vostres companys i companyes així com amics i amigues. Com ens heu comentat, voleu transmetre el regust tant agradable que ens va deixar la vesprada amb la Mar Romera.

Una xicoteta explicació i un agraïment abans de ficar els enllaços. Com que la xerrada se va estendre prou, no disposàvem de bateria suficient per a fer un vídeo únic i per això podreu veure la intervenció en diferents parts i un parell de formats (càmera de vídeo i mòbil). Els talls de l’enregistrament ens han fet perdre alguns segons de la seua intervenció entre vídeo i vídeo. A més a més, hem fet una gravació poc professional però pensem que el més important és la seua paraula i això s’escolta perfectament.

L’agraïment és tant pel Centre de Recursos de la Fundació de l’Horta Sud, on el suport del Julio Huerta ha estat clau, com a tota la gent del Museu Comarcal de l’Horta Sud que ens va fer tant fàcil l’organització d’aquesta xerrada i gaudir de l’estada. Per cert, us recomanem que conegueu aquest recurs per a organitzar activitats a les vostres escoles. Podeu accedir a més informació al curs 2012-13 al següent enllaç:

Un museu per a les escoles

Un museu per a les escoles

Per últim, volem fer públic el reconeixement a la Mar Romera perquè ens va permetre sintetitzar tot allò que des d’AKOE volem que siga l’escola de mestres. Les seues paraules han posat un punt de partida meravellós per al canvi a les escoles que tots i totes desitgem. De nou gràcies!

(a la cinquena part ofereix el seu correu de contacte: mmarromera@gmail.com)

Primera part:

Segona part

Tercera part:

Quarta part:

Cinquena part:

4 pensaments sobre “Meravellosa la Mar Romera a la presentació de les Jornades de Juliol 2013 d’AKOE escola de mestres

  1. Retroenllaç: Les 3 C’s: Capacitat, competència i cor | Obrint Camins

  2. Retroenllaç: A una escola de mestres : 400 colps

  3. Retroenllaç: Conferència de Mar Romera en l’escola de Mestres de AKOE | EscolaMiP-laComarcal

  4. Retroenllaç: Ja pots incriure’t a les I Jornades d’Hivern 2014 d’AKOE escola de mestres | AKOEeducacio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s