Ja pots incriure’t a les I Jornades d’Hivern 2014 d’AKOE escola de mestres

Estimat amic/Estimada amiga:

Ja són ací de nou per a comunicar-te que pots inscriure’t a les I Jornades d’hivern 2014 d’AKOE Escola de Mestres.

AKOE educació i l’Ajuntament de Picassent us conviden a les Jornades d’hivern que organitza l’escola de mestres per continuar formant-nos contra la crisi i les retallades. De l’un costat tindrem l’oportunitat de tornar a escoltar Mar Romera, presidenta de l’Associació Francesco Tonucci, de l’altre, Javier Bahón, director de la Fundació Noves tendències educatives; tots dos parlaran sobre escola i intel ligència. Les jornades clouran amb la presentació del llibre “Gracias Finlandia” de Xavier Melgarejo, una investigació rigurosa sobre el sistema educatiu finlandés.

Com podràs veure al programa que adjuntem, les Jornades es desenvolupen solament durant les vesprades dels dies 19, 20 i 21 de febrer. Les sessions de formació són dimecres 19 i dijous 20 (de 17’30 a 20’30 h.) a la Casa de la Cultura de Picassent i deixem el divendres 21 (a 18 h.) per a fer la presentació del llibre de Xavier a la Sala d’Actes de Florida Centre de Formació (Catarroja).

Si estàs interessat/da en assistir, recorda que ja pots fer la inscripció. El termini finalitzarà el diumenge 16 de febrer o en el moment en què es completen les places. El preu és de 10 € per a tothom per assistir a les sessions de formació perquè evidentement l’entrada a la presentació del llibre és lliure.

Si esteu interessats/des, i teniu qualsevol dubte, podeu consultar prèviament amb un correu a informacio@akoe.org.

Us esperem a les jornades de 19, 20 i 21 de febrer 2014 a la Casa de la Cultura de Picassent i Florida Centre de Formació!!

Targeta Jornades frontalTargeta Jornades darrere

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s