Ja pots incriure’t a les II Jornades de Juliol 2014 d’AKOE escola de mestres

Estimat amic/Estimada amiga:

Ja són ací de nou per a comunicar-te que pots inscriure’t a les II Jornades de Juliol 2014 d’AKOE escola de mestres.

AKOE educació us convida a les Jornades de Juliol que organitza l’escola de mestres per continuar formant-nos contra la crisi i les retallades.

A més de tindre l’oportunitat d’escoltar Javier Bahón, CEO de TUinnovas (Laboratorio internacional de innovación y coaching educativo), enguany hem fet una tria relacionada amb la formació i el coneixement, ni tòpic ni convencional, sense perdre de vista que som a l’estiu i som mestres: la tria d’àrees (art, matemàtica i lectura) ens ajudarà a confegir una escola en favor de la intel·ligència que reclamava Steiner. Hi haurà experiències d’alumnes i de mestres, parades de llibres i espais de conversa i reflexió per animar l’escola contra la precarietat i el vassallatge.

Com podràs veure al programa que adjuntem, les Jornades es desenvolupen solament durant els matins dels dies 8, 9 i 10 de juliol a l’IES Benlliure (València).

Si estàs interessat/da en assistir, recorda que ja pots fer la inscripció. El termini finalitzarà el dijous 3 de juliol o en el moment en què es completen les places.

El preu és de 40 € amb caràcter general i de 20 euros per a persones desocupades o estudiants. Si esteu interessats/des, i teniu qualsevol dubte, podeu consultar prèviament amb un correu a informacio@akoe.org.

T’esperem a les jornades de 8, 9 i 10 de juliol 2014 a l’IES Benlliure (València)!!

Per cert, aquesta activitat formativa ha estat acreditada i reconeguda per la Conselleria d’Educació segons Resolució de 6 de juny 2014 i d’acord amb l’Ordre 65/2012.

JORNADES juliol14_Tarja_davantJORNADES_juliol14_Tarja_72 per darrere

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s