COMPTE!! Es prorroga el términi d’inscripcio dels Cursos AKOEi fins 12 de gener 2015 / ¡¡ATENCIÓN!! Se prorroga el plazo de inscripción Cursos AKOEi hasta el 12 de enero de 2015

Benvolgudes famílies,

Davant la demanda de diverses famílies per a ajornar el termini d’inscripció del 22 de desembre dels Cursos AKOE Internacional 2015, us comuniquem que finalment aquest termini es prorroga fins al 12 de gener de 2015 (a les 24h.). Us recordem que l’ordre de matriculació (dia i hora) donarà prioritat a l’hora de triar destí i grup. Passada aquesta data també us recordem que no podrem garantir ni plaça ni preu del curs.

Aprofitem per informar-vos també que estem pendents de confirmar un curs d’inmmersió en anglés per alumnat de 5é i 6é de Primària i 1r d’ESO (10-12 anys) que esperem presentar el proper 20 de gener a Florida, a les 18’15 h. Es tracta d’un nou curs d’immersió en anglès al mes de juliol (1 ó 2 setmanes) en un nou emplaçament, en plena natura a 70 km. de València. El curs comptarà amb professorat nadiu, grups reduïts (8 alumnes per professor), bones instal·lacions (aules, habitacions, laboratori, piscina…) i un bon programa de classes i activitats (classes CLIL, esports, tallers…). Us confirmarem la reunió només tornar de vacances de Nadal.

Qualsevol consulta no dubteu en comunicar-se-la a la persona responsable de llengües estrangeres, coordinadora internacional de cada centre o a AKOE Educació, de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Atentament,


Estimadas familias,

Ante la demanda de diversas familias para que se aplazara el término de inscripción del 22 de diciembre de los Cursos AKOE Internacional 2015, os comunicamos que finalmente este plazo se prorroga hasta el 12 de enero de 2015 (a las 24 h.). Os recordamos que el orden matrícula (día y hora) dará prioridad a la hora de elegir destino y grupo. Pasada esta fecha también recordamos que no podremos garantizar ni plaza ni precio del curso.

Aprovechamos para informaros también que estamos pendientes de confirmar un curso de inmersión de inglés para alumnado de 5º y 6º de Primaria y 1º ESO (10-12 años) que esperamos presentar el próximo 13 de enero en Florida, a las 18’15 h. Se trata de un nuevo curso de inmersión en inglés en el mes de julio (1 ó 2 semanas) en un nuevo emplazamiento, en plena naturaleza a 70 km. de Valencia. El curso contará con profesorado nativo, grupos reducidos (8 alumnos por professor), buenas instalaciones (aulas, habitaciones, laboratorio, piscina…) y un buen programa de clases y actividades (classes CLIL, deportes, talleres…). Os confirmaremos la reunión al volver de las vacaciones de Navidad.

Para cualquier consulta no dudéis en comunicársela a la persona responsable de lenguas extranjeras, coordinadora internacional de vuestro centro o a AKOE Educació, de lunes a viernes de 9 a 14h.

Atentamente,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s