ÚLTIM dia per a la inscripcio als Cursos AKOEi 2015!! / ¡¡ÚLTIMO día para la inscripción a los Cursos AKOEi 2015!!

Avui és l’últim dia per a poder fer la inscripció als cursos d’anglès a l’estranger (Regne Unit, Irlanda, Canadà i USA) que AKOE organitza de nou.

Aprofitem per informar-vos també que en breu presentarem un nou curs d’immersió en anglès al mes de juliol (1 ó 2 setmanes), possiblement per alumnat de Primària, en un nou emplaçament, en plena natura a 70 km. de València.

Qualsevol consulta no dubteu en cridar al nostre telèfon (96.126.64.00) en horari de matí (de 9 a 14 h.) o en qualsevol moment mitjançant un correu electrònic a informacio@akoe.org.


Hoy es el último día para poder hacer la inscripción a los cursos de inglés en el extranjero (Reino Unido, Irlanda, canadá y USA) que AKOE organiza de nuevo.

Aprovechamos para informaros también que een breve presentaremos un nuevo curso de inmersión en inglés en el mes de julio (1 ó 2 semanas), posiblemente para alumnado de Primaria, en un nuevo emplazamiento, en plena naturaleza a 70 km. de Valencia.

Para cualquier consulta no dudéis en llamar a nuestro teléfono (96.126.64.00) en horario de mañanas (de 9 a 14 h.) o en cualquier momento mediante correo electrónico a informacio@akoe.org.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s