Reunió informativa de Campus Moragete per a primària: proper dimarts 20 de gener (18.15 h.) a Florida

Benvolgudes famílies,

AKOE Internacional enguany promou un nou curs d’immersió en anglès per a alumnat de Primària i pot ser de 1r d’ESO, al mes de juliol, al campus de Moragete de Requena, València.

Es tracta d’un curs per a practicar l’anglès, basat en l’enfocament comunicatiu, que compta amb una programació acadèmica que inclou classes de llengua i contingut (CLIL: ciències, laboratori, esports, tallers audiovisuals…), activitats lúdiques (concursos, jocs, disco…), amb la tutorització de professorat natiu i especialitzat en la docència d’anglès, i en un voltant idíl·lic, en plena natura, al campus d’anglès de Moragete, dins del paratge natural de les Hoces del Cabriel.

Aquest curs està promogut i coordinat pel Departament Internacional d’AKOE Educació i els seus centres. L’alumnat anirà acompanyat pel nostre professorat que farà el seguiment de totes les activitats.

Avui dimarts tenim una reunió amb els companys i les companyes d’AKOE per a  configurar si serà per 1, 2 setmanes o es podrà triar. També hem d’aclarir per a quins cursos de Primària es dirigirà. L’últim dubte és el període de juliol. Tanmateix, us avancem aquesta informació perquè abans de Nadal van dir que “possiblement” faríem aquesta reunió avui i volíem evitar-vos molèsties.

Per tant, per a informar-vos amb més detall sobre aquest curs us convoquem a la reunió informativa el proper dimarts 20 de gener, a les 18.15 h. a l’aula D.1.1 de Florida Centre de Formació, edifici D, al carrer En Jaume 2 de Catarroja (València) amb la presència dels organitzadors i els responsables del campus.


 

Estimadas familias,

AKOE Internacional este año promueve un nuevo curso de inmersión en inglés para alumnado de Primaria y posiblemente para 1º de ESO, en el mes de julio, en el campus de Moragete de Requena, Valencia.

Se trata de un curso para practicar inglés, basado en el enfoque comunicativo, que cuenta con una programación académica que incluye clases de lengua y contenido (CLIL: de ciencias, laboratorio, deportes, talleres audiovisuales), actividades lúdicas (concursos, juegos, disco…). Cuenta con la tutorización de profesorado nativo y especializado en la docencia de inglés, en un entorno idílico, en plena naturaleza, en el campus de inglés de Moragete, en el parque natural de les Hoces del Cabriel.

Este curso está promovido y coordinado por el Departamento Internacional de AKOE Educació y sus centros. Nuestro alumnado irá acompañado por nuestro profesorado que hará el seguimiento de todas les actividades.

Hoy martes tenemos una reunión con los compañeros y las compañeras de AKOE para  configurar si serà para 1, 2 semanas o se podrá elegir. También hemos de aclarar para qué cursos de Primaria se dirigirá. La última duda es el período de julio. Sin embargo, os avanzamos esta información porque antes de Navidad dijimos que “posiblemente” haríamos esta reunión hoy y queríamos evitaros molestias de desplazamiento.

Para informaros con más detalle sobre este curso os convocamos a la reunión informativa el próximo martes 20 de enero, a las 18’15 h. en el aula D.1.1 de Florida Centro de Formación, edificio D, en la calle En Jaume 2 de Catarroja (Valencia) con la presencia de los organizadores y los responsables del campus.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s