Esperem experiències de mestres i alumnat per a les Jornades de Juliol 2015 d’AKOE escola de mestres

Benvolguts/des mestres,

Ja treballem en el disseny de la tercera edició de les Jornades de juliol 2015 d’AKOE escola de mestres que tindran lloc els dies 7, 8 i 9 de juliol a l’IES ABASTOS de València.

Avui ja podem avançar que ens acompanyaran Fernado Trujillo, Enric Queralt, Carme Timoneda i Angélica Sátiro. En breu disposareu de la programació definitiva però ja podeu fer-vos una idea.

En aquesta tercera edició, donarem més importància a les presentacions tant de mestres com d’alumnes, augmentant el temps a les vostres exposicions. Deixarem el dimarts 7 per a les presentacions de les BONES PRÀCTIQUES de mestres i el dimecres 8 per a les exposicions de l’alumnat.

Per aquesta raó ens posem en contacte amb vosaltres, per animar-vos a proposar-nos una experiència vostra o del vostre alumnat que heu fet al vostre centre i que considereu d’interès per compartir amb altres mestres.

Hem pensat de no limitar els continguts i per tant, podem rebre la proposta de qualsevol etapa educativa (infantil, primària, secundària, batxiller).

Us adjuntem un model de fitxa per a cada experiència (mestresalumnes) que caldrà que empleneu i ens la feu arribar al correu d’AKOE. També us adjuntem amb cadascuna de les fitxes els criteris que es tindran en compte per a la selecció de les experiències.

Com altres edicions, les experiències triades per a la seua presentació, podran gaudir de les jornades sense cost, és a dir, tindran matrícula gratuïta.

La data límit de recepció d’ambdues fitxes serà el dilluns 8 de juny.

Com us dèiem abans, a hores d’ara, adobem el tancament del programa, que molt aviat us enviarem però insistim que ens faria molt de goig comptar amb les vostres experiències.

Rebeu una abraçada

Escola de mestres · Organització de les Jornades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s