V Trobada esportiva AKOE Colpbol 2015

De nou ens hem reunit les cooperatives d’AKOE junt a Grans i Menuts per passar una vetlada divertida al voltant del Colpbol.

Enguany vam patir de nou les plujes que vam obligar-nos a canviar la data prevista (24 de març) i finalment ens reunirem el 28 d’abril amb un dia ben assolellat.

Dins del Campus esportiu de Tarongers de la Universitat de València ens donàrem cita més de 800 joves de Primària i Secundària de les nostres cooperatives. Ja són cinc les edicions d’aquesta trobada d’esplai, on compartim tots plegats un dia meravellós on l’esport és l’excusa per a que els xics i xiques puguen conèixer altres cooperatives que formen part d’AKOE.

Com sempre, per aconseguir que aquesta jornada siga tot un èxit, es requereix l’esforç i compromís voluntari d’un bon nombre de mestres d’Educació Física i tutors/es d’AKOE així com la cooperació d’algunes organitzacions com Caixa Popular, el Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València i Consum entre d’altres. També enguany hem comptat amb la companyia de Paco Alós (Caixa Popular) i de Juanjo Bendicho, mestre valencià d’Educació Física, creador d’aquest esport.

     IMG_9340           IMG_9391

A l’imatge de dalt es pot veure el detall que es regala a l’alumnat que participa per recordar aquesta trobada.

Enguany també hem IMG_9339pogut comptar amb l’ajuda un bon nombre de joves, sobretot estudiants dels Cicles Formatius de TAFAD (Devesa Carlet) i TAFAE (Florida), que van fer l’arbitratge dels múltiples partits simultanis.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s