Anglès per a Primària al Campus Moragete: reunió informativa dijous 28 de gener (18’30 h.)

Benvolgudes famílies,

AKOE Internacional repren, per segon any, el curs d’immersió en anglès per a l’alumnat de Primària i pot ser de 1r d’ESO, al mes de juliol, al campus de Moragete de Requena, València.

Es tracta d’un curs per a practicar l’anglès, basat en l’enfocament comunicatiu, que compta amb una programació acadèmica que inclou classes de llengua i contingut (CLIL: ciències, laboratori, esports, tallers audiovisuals…), activitats lúdiques (concursos, jocs, disco…), amb la tutorització de professorat natiu i especialitzat en la docència d’anglès, i en un voltant idíl·lic, en plena natura, al campus de Moragete, dins del paratge natural de les Hoces del Cabriel.

Aquest curs està promogut i coordinat pel Departament Internacional d’AKOE Educació i els seus centres. Es podrà triar si es vol participar durant 1 o 2 setmanes.

Per tant, per a informar-vos amb més detall sobre aquest curs, us convoquem a la reunió informativa el proper dijous 28 de gener, a les 18.30 h. a l’aula C.2.2 (AulaTecnia) de Florida Centre de Formació, edifici C, al carrer Rei En Jaume I nº 2 de Catarroja (València) amb la presència dels organitzadors i els responsables del campus.


Estimadas familias,

AKOE Internacional retoma, por segundo año, el curso de inmersión en inglés para el alumnado de Primaria y posiblemente para 1º de ESO, en el mes de julio, en el campus de Moragete de Requena, Valencia.

Se trata de un curso para practicar inglés, basado en el enfoque comunicativo, que cuenta con una programación académica que incluye clases de lengua y contenido (CLIL: de ciencias, laboratorio, deportes, talleres audiovisuales), actividades lúdicas (concursos, juegos, disco…). Cuenta con la tutorización de profesorado nativo y especializado en la docencia de inglés, en un entorno idílico, en plena naturaleza, en el campus de inglés de Moragete, en el parque natural de les Hoces del Cabriel.

Este curso está promovido y coordinado por el Departamento Internacional de AKOE Educació y sus centros. Se podrá elegir si se quiere participar durante 1 ó 2 semanas.

Por tanto, para informaros con más detalle sobre este curso, os convocamos a la reunión informativa el próximo jueves 28 de enero, a las 18’30 h. en el aula C.2.2 (AulaTecnia) de Florida Centro de Formación, edificio C, en la calle Rei En Jaume I, nº 2 de Catarroja (Valencia) con la presencia de los organizadores y los responsables del campus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s