Assemblea de tancament de comptes 2016 d’AKOE Educació a Florida

Dijous 28 de gener va tindre lloc la nostra assemblea de tancament de comptes del curs 2014-15. Davant d’al voltant de 30 persones vam presentar l’informe de Gestió i aprovàrem el tancament amb l’habitual xicoteta dotació dels resultats positius a Reserves.

IMG_20160128_184253 IMG_20160128_184327

Enguany vam ser acollits per les nostres companyes i companys de Florida (Catarroja) i vam proposar regalar a les nostres escoles un llibre realment d’interès: Mestres de la impremta. El moviment Freinet Valencià (1931-1939).  Aquest llibre tracta de recobrar la memòria d’aquells mestres dels anys trenta que es van comprometre amb passió a canviar l’escola, per a renovar l’atmosfera de la classe, que trencara el secular aïllament de les escoles rurals.

IMG_20160128_184213

El treball comença amb un recorregut per la trajectòria pedagògica de Célestin Freinet, el creador i impulsor amb Élise, del moviment de la impremta en l’escola, del naixement del CEL (Cooperativa d’Ensenyament Laic) i de l’organització del moviment de l’Escola Moderna.

cartell_akoe_hivern2016Aprofitàrem també per fer la difusió i aclariments sobre les Jornades d’Hivern 2016 de l’escola de mestres que enguany organitzem a l’Auditori de Torrent i sobre els cursos d’Idiomes AKOE 2016 que organitzem pels alumnes d’ESO i majors.

Una vesprada molt agradable i un bon moment per poder conversar i explicar la nostra organització.

Gràcies a tots i totes per vindre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s