Desè aniversari d’AKOE i conferència de Tonucci

Dimecres 27 d’abril vam poder gaudir de l’acte de celebració del nostre Desè aniversari al Palau de les Arts, ple de gom a gom, amb l’inestimable companyia del mestre Francesco Tonucci i de 1.500 persones interessades per l’educació al nostre pais. Allí hi havien pares i mares, mestres, futurs mestres, amics i amigues d’AKOE a més a més de les nostres companyes i companys de les escoles cooperatives.
Durant un parell d’hores es van mesclar moltes sensacions… els nervis del debut d’una “gran obra de teatre”, la il.lusió d’una feina ben preparada, el carinyo per la meravellosa companyia, la responsabilitat en donar resposta a l’expectativa de tantes persones… però, sobretot, era un moment per al record i per a recordar a totes les persones que heu ajudat a dur a terme aquest gran projecte que és AKOE. Moltes gràcies!

PatrocinisNo volem oblidar-nos d’agrair als nostres amics de Caixa Popular el seu suport per a poder oferir aquest esdeveniment a tota la comunitat educativa valenciana. De igual manera ho fem amb la Conselleria d’Educació i el Consell Escolar de la Comunitat Valenciana per la seua col.laboració amb l’èxit d’aquesta celebració, la qual tampoc haguera estat possible sense l’equip de professionals del Palau de Les Arts i l’esforç d’un important equip de companyes i companys de les nostres escoles.

IMG_5007 (2) IMG_5012 (2) IMG_5014 (2)

Vam tornar a les nostres quotidianes preocupacions i ocupacions però sempre tindrem aquest agradable regust d’allò que vam viure fa un parell de setmanes.
Ja sabeu que sempre volem compartir amb tothom allò que fem: l’escola de mestres, conferències, tallers, etc. Sabem que a les persones assistents us agrada tornar a veure i viure alguns moments però també volem donar aquesta oportunitat a qui no va poder vindre, que si parlem de l’acte del Desè aniversari, van ser un bon grapat de persones.

La primera part de l’acte va correspondre a la presentació del director, José Manuel Campo, amb una cançó d’aniversari com toca en un dia com aquest: el “bufa bufa”.

A continuació es va poder veure el vídeo que AKOE va preparar sobre els seus deu anys de trajectòria.

La tercera part de l’acte va correspondre als diversos agraïments i “regals” oferits pels membres de la taula d’autoritats. La secretària del Consell Rector d’AKOE, Imma López, va ser l’encarregada de presentar emotivament a Francesco Tonucci.

I para finalitzar, l’evocadora i suggerent conferència del mestre Francesco Tonucci com un fantàstic regal d’aniversari que compartim i com una guinda perfecta de la nostra festa.

Com volem ser una comunitat educativa “sense fronteres”, li agraïm tant a Consuelo (del CEIP de Campanar) la seua entrada al bloc Creciendo Felices on a més de la seua crònica de la conferència, va saber afegir unes fantàstiques il.lustracions i referències sobre els pedagogs esmentats per Tonucci. També volem difondre l’entrada de Miriam (Enseñar a bolsillo lleno) amb una síntesi gairebé perfecta de la conferència de Tonucci i, com no, al nostre company Albert per la seua entrada Fer 10 anys i confessar-ho.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s