Renovació de càrrecs al consell rector d’AKOE Educació: Raquel Navarro, nova presidenta

Després d’un temps de reflexió i debat sobre el futur d’AKOE, a l’assemblea de dijous 23 de febrer, es van triar els nous càrrecs representatius del Consell Rector d’AKOE Educació per als propers quatre anys, els quals integren l’Executiva amb la direcció:

Volem agrair-les el seu compromís i esforç davant de aquest nou repte així com fer un reconeixement públic a l’Executiva que finalitza la seua representació i que durant tots aquesexecutivats anys han fet tot allò possible per aconseguir que la nostra organització siga un referent al mon educatiu valencià: Benet Delcan (Florida), Teresa Caballer (Grupo Sorolla) i Imma López (La Nostra Escola Comarcal).

A més a més, amb aquest Consell Rector s’incorporen dues persones noves: Conxa Montesinos en representació de Florida i Ramón Rodríguez en nom de Grupo Sorolla. Som sabedors que no van a ser els únics canvis doncs en aquest procés de relleu, altres companyes i companys d’aquest consell rector donaran pas a d’altres representants de les seues cooperatives en un futur no molt enllà. Però això, ja serà altra notícia…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s