Una vesprada de maig plena d’emocions

La vesprada de dimarts 9 de maig ens tenia preparada un parell de fantàstiques sorpreses.

Una estona abans de l’acte organitzat des de l’UCEV en el Palau dels Mercaders, lloc històric i singular, i amb motiu d’aquest esdeveniment, vam poder veure’ns amb els nostres amics Jose Mª Company i Paco Alòs de Caixa Popular per a signar un conveni de suport a les activitats d’AKOE, particularment, les Jornades d’Hivern i Juliol de l’escola de mestres i la nostra Trobada anual de Colpbol.

IMG-20170509-WA0003

La nostra presidenta, Raquel Navarro, amb el director de Màrqueting de Caixa Popular, José Mª Company, van fer l’acte formal de les signatures i, com podeu veure, encara que protocol.lari, amb uns grans somriures.

Volem agrair-les públicament el seu suport als nostres projectes perquè mai han faltat en el seu compromís amb l’educació, l’esport i la cultura valenciana.

I la mateixa vesprada de maig, al mateix Palau del barri vell de València, va tindre lloc la presentació de la vuitena Declaració Educativa d’UCEV amb el títol: LA SOCIETAT NECESSITA UNA ESCOLA EMOCIONALMENT COMPETENT.

imageimageimage

I moltes emocions i una gran performance ocorregueren en el meravellós pati interior del vell Palau del carrer Cavallers.

imageimageimage

En no molts minuts, o això va semblar, les companyes i companys de les escoles cooperatives valencianes van presentar la nova declaració i ens van deixar amb un bon regust tant pel treball ben fet com per haver pogut expressar el nostre compromís amb l’educació i amb la societat en la qual vivim. Chapeau!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s