Reunió informativa de Cursos d’Anglès a l’estranger 2017: dimarts 14 de novembre (18 h.)

Benvolgudes famílies,

Amb l’objectiu prioritari de la millora constant de l’aprenentatge de llengües estrangeres, els centres d’AKOE organitzen i desenvolupen, des de fa més de 20 anys, programes europeus, projectes internacionals i altres activitats.

Aquest curs 2017-18 AKOE Internacional ofereix per a juliol, per nové any consecutiu, els seus Cursos d’anglès a l’estranger (Regne Unit, Irlanda, Canadà i EEUU) dirigits a estudiants de Secundària, Batxiller i Cicles Formatius.

Més endavant, i per quarta vegada, oferirem també curs d’immersió en anglès per a alumnat de Primària i pot ser de 1r d’ESO, al campus de Moragete de Requena, València.

Aquests cursos s’han organitzat conjuntament per AKOE des de 2009, i han facilitat els darrers 8 anys, la mobilitat de gairebé 900 alumnes i 55 professors dels centres d’AKOE, a 5 països i més de 18 destinacions diferents. Enguany continuem amb l’oferta de residència a York (Regne Unit).

image

Els cursos estan promoguts i coordinats pel departament internacional d’AKOE i els seus centres. Com sempre serà el nostre professorat el que acompanyarà als grups del nostre alumnat als respectius cursos i el que farà el seguiment de totes les activitats.

Les famílies interessades en els cursos esteu convidades a la reunió informativa que es realitzarà el proper dimarts 14 de novembre a les 18 h. al Saló d’Actes. de Florida Grup Educatiu, Edifici C, carrer En Jaume I, 2, Catarroja.

Si no podeu assistir però voleu disposar de la informació que s’ha de presentar eixa vesprada, podeu solicitar-la als e-mails internacional@akoe.org o informació@akoe.org o cridant per telèfon al 96.126.64.00 en horari de matins (de 9’15 a 14 h.) menys el dimarts que l’horari serà de vesprada (de 16 a 18’30 h.).


Estimadas familias,

Con el objetivo prioritario de la mejora constante del aprendizaje de lenguas extranjeras, los centros de AKOE organizan y desarrollan, desde hace más de 20 años, programas europeos, proyectos internacionales y otras actividades.

Este curso 2017-18, AKOE Internacional ofrece en el mes de julio, por noveno año consecutivo, sus Cursos de inglés al extranjero (Reino Unido, Irlanda, Canadá y EEUU) dirigidos a estudiantes de Secundaria, Bachiller y Ciclos Formativos.

Más hacia adelante, y por cuarta vez, ofreceremos también un curso de inmersión en inglés para alumnado de Primaria aunque también puede ser para 1º de ESO, al Campus de Moragete de Requena, Valencia.

Estos cursos se han organizado conjuntamente por AKOE desde 2009, y han facilitado los últimos 8 años, la movilidad de casi 900 alumnos y 55 profesores de los centros de AKOE, a 5 países y más de 18 destinos diferentes. Este año continuamos con la oferta de residencia a York (Regne Unit).

Los cursos están promovidos y coordinados por el Departamento Internacional de AKOE Educació y sus centros. Como siempre, será nuestro profesorado quien acompañará a los grupos de nuestro alumnado a los respectivos cursos y quien hará el seguimiento de todas las actividades.

Las familias interesadas en los cursos estáis invitadas a la reunión informativa que se realizará el próximo martes 14 de noviembre a las 18 h. en el Salón de Actos de Florida Grup Educatiu, Edificio C, calle En Jaume I, 2, Catarroja.

Si no podéis asistir pero queréis disponer de la información que se presentará esa tarde, podéis solicitarla a los e-mails internacional@akoe.org o informació@akoe.org o llamando por teléfono al 96.126.64.00 en horario de mañanas (de 9’15 a 14 h.) menos el martes que el horario será por la tarde (de 16 a 18’30 h.).

Captura de pantalla 2015-12-14 02.13.09

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s