Matrícula oberta cursos d’anglès per a PRIMÀRIA al Campus de Moragete (Requena)

Benvolgudes famílies,

AKOE Internacional reprèn, per cinquè any, el curs d’immersió en anglès per a l’alumnat de Primària i pot ser de 1r d’ESO, al mes de juliol, al campus de Moragete de Requena, València.

Es tracta d’un curs per a practicar l’anglès, basat en l’enfocament comunicatiu, que compta amb una programació acadèmica que inclou classes de llengua i contingut (CLIL: ciències, laboratori, esports, tallers audiovisuals…), activitats lúdiques (concursos, jocs, disco…), amb la tutorització de professorat natiu i especialitzat en la docència d’anglès, i en un voltant idíl·lic, en plena natura, al campus de Moragete, dins del paratge natural de les Hoces del Cabriel.

Es podrà triar, si es vol participar, per periodes de diferents setmanes. Si voleu veure la programació amb detall duna o dues setmanes, ací la teniu:

El termini d’inscripció és des d’avui 8 de febrer fins que no queden places.

Comencem a fer la difusió ja encara que farem dues presentacions general del Campus Moragete amb els seus responsables:

Dimarts 19 febrer Florida – AulaTecnia (aula C.2.2) – 18 h. (Catarroja)
Dimecres 20 febrer Colegio Juan Comenius – 18 h. (València)

De moment podem oferir-vos la possibilitat d’unes Jornades de Portes Obertes AKOE pels dies 9 i 10 de març, a les quals podreu assistir gratuïtament per conèixer de primera mà l’espai i l’equip de persones que allí treballen.

Si realment us interessa aquest curs, podreu veure les instruccions, així com el formulari, punxant en l’apartat de “AKOE Internacional” i “Informació i documentació curs Moragete 2018/19”. Abans d’emplenar el formulari, per favor, heu de llegir les instruccions.

Us deixem també ací els enllaços directes que acabem d’esmentar:

– Instruccions matrícula cursos idiomes Moragete AKOE 2019 (Valencià)

Autoritzacions (Valencià)

– Ordre domiciliació (Valencià)

– Formulari matrícula on-line


Estimadas familias,

AKOE Internacional retoma, por quinto año, el curso de inmersión en inglés para el alumnado de Primaria y posiblemente para 1º de ESO, en el mes de julio, en el campus de Moragete de Requena, Valencia.

Se trata de un curso para practicar inglés, basado en el enfoque comunicativo, que cuenta con una programación académica que incluye clases de lengua y contenido (CLIL: de ciencias, laboratorio, deportes, talleres audiovisuales), actividades lúdicas (concursos, juegos, disco…). Cuenta con la tutorización de profesorado nativo y especializado en la docencia de inglés, en un entorno idílico, en plena naturaleza, en el campus de inglés de Moragete, en el parque natural de les Hoces del Cabriel.

Se podrá elegir, si se quiere participar, durante 1 ó 2 semanas. Si desea ver la programación con detalle, aquí la tiene:

El plazo de inscripción es desde hoy 8 de febrero hasta que no queden plazas.

Comenzamos ya con la difusión aunque haremos dos presentaciones general del Campus Moragete con sus responsables:

Martes 19 febrero Florida – Salón de Actos – 18 h. (Catarroja)
Miércoles 20 febrero Colegio Juan Comenius – 18 h. (València)

De momento podemos ofreceros la posibilidad de unas Jornadas de Puertas Abiertas AKOE para los días 9 y 10 de marzo, a las cuales podréis asistir gratuitamente para conocer, de primera mano, el lugar y el equipo de personas que allí trabajan.

Si realmente os interesa este curso, podréis ver las instrucciones, así como el formulario, pinchando en el apartado de “AKOE Internacional” y “Informació i documentació curs Moragete 2018/19”. Antes de rellenar el formulario, por favor, tenéis que leer las instrucciones.

Os dejamos también aquí los enlaces directos que acabamos de mencionar:

– Instrucciones matrícula cursos idiomas Moragete AKOE 2019 (Castellano)

– Autorizaciones (Castellano)

– Orden domiciliación (Castellano)

– Formulario matrícula on-line

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s