Vídeo de Jornades de Juliol 2018

Hola amigues i amics, Ja disposem dels vídeos i les transparències exposades en les intervencions de les quals vam gaudir a les Jornades de Juliol 2018 d’AKOE escola de mestres durant els passats 3, 4 i 5 de juliol.
  
DIMARTS 3 de JULIOLGlòria Jové: Rovellant marrons? (vídeo) (Transparències) – Lluís Sabadell: Recreant patis: Cocreació d’espais educatius amb la participació d’alumnes, famílies i mestres (vídeo) (Transparències) – Irene López Secanell: Mindfulness i educació: l’art de viure el present (vídeo) (Transparències) DIMECRES 4 de JULIOLMiguel Ángel Ariza: Aprendizaje: ¿cueces o enriqueces? (vídeo) (Transparències) – Carles Cano: contacontes DIJOUS 5 de JULIOLMontse Poyatos: CreaTICvidad: tecnologías para crear (vídeo) (Transparències) – Cloenda i tancament amb Ruben Aparisi: espectacle de màgia

Enguany vam aconseguir gairebé una quarta part de respostes de les persones assistents que valoraren i avaluaren les jornades i és clar, en primer lloc, volem agrair-vos la vostra participació i informació, especialment dels vostres comentaris i suggeriments.

image

Per últim, i de nou, volem donar les gràcies a les entitats patrocinadores per col·laborar en l’organització d’aquestes jornades.image Posem en marxa la maquinària per a les Jornades d’Hivern 2019!!