AKOE Internacional

AKOE Internacional és l’equip de treball que coordina algunes activitats conjuntes dels centres AKOE relacionades amb l’aprenentatge de llengües estrangeres i relacions internacionals.

Format com a equip a 2005 –com la resta d’AKOE–, i constituït com a departament a setembre de 2008, AKOE Internacional (AKOEi) compta amb un coordinador i un grup de treball integrat per representants de cadascuna de les 9 cooperatives d’AKOE.

Els objectius d’AKOE Internacional són, entre altres: promoure i desenvolupar l’aprenentatge i l’ensenyament permanent de llengües estrangeres en els nostres centres, des d’una vessant integradora i intercultural que fomenta la convivència natural amb totes les llengües -oficials i ambientals; i aplicar les metodologies, estratègies, enfocaments i recursos més innovadors i en harmonia amb les nostres línies de treball docent. De la mateixa manera, AKOE Internacional pretén fomentar i enriquir la dimensió internacional d’AKOE Educació en general i la seua capacitat per a generar i desenvolupar propostes, accions i activitats amb altres centres i organitzacions d’altres països. Una de les característiques diferenciadores i identitàries comuns en tots els centres d’AKOE.

Tenint en compte les activitats pròpies i la suma de totes les de les diferents escoles, AKOE Internacional posseeix una ampla experiència en el desenvolupament de projectes internacionals, programes europeus, intercanvis, programes d’educació plurilingüe, summer schools i altres activitats al voltant de l’aprenentatge de llengües estrangeres i les relacions internacionals.

  • El curs 2008-09 AKOEi va elaborar i desenvolupar íntegrament el projecte europeu de mobilitat Leonardo Da Vinci, PROMUVE: Formació continua del professorat en contextos d’educació plurilingüe per a una Europa multilingüe, el qual va implicar l’estudi de diferents sistemes educatius europeus in situ i la mobilitat de 27 professors.
  • Des el curs 2009-10 promou la convocatòria conjunta de Cursos a l’estranger AKOE Internacional a d’Anglaterra, Irlanda, Canadà i Estats Units, amb la mobilitat de més de 800 alumnes en 8 anys.
  • Des del curs 2010-11 s’organitza en comissions diferents per treballar la promoció dels cursos a l’estranger, els programes europeus i la didàctica de llengües. Fruit del treball d’aquestes comissió ha sigut l’organització i realització de cursos d’anglés per a professors, l’elaboració i realització de proves per al certificat de Nivell A2, l’elaboració d’unitats didàctiques conjuntes, l’aplicació de noves tecnologies a l’aula de llengües i altres activitats.

2 pensaments sobre “AKOE Internacional

  1. Buenos días,
    Me gustaría saber si el campamento de Moragete es solamente para los alumnos de los colegios de vuestro grupo o también admitía alumnos de otros coles.

    Muchas gracias
    Ana Roig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s