Florida Grup Educatiu

image

Florida és un Centre de Formació Superior ubicat a Catarroja que es va fundar el 1977 com a Cooperativa de Treball Associat i en el qual s’imparteix formació Secundària Obligatòria, tres modalitats de Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Superior i Estudis Universitaris, a més de Formació Contínua, Postgrau, Ocupacional i Idiomes. En l’actualitat té una plantilla de 180 treballadors, dels quals 108 en són socis.

Florida ha sabut adaptar-se als nous temps creant la Universitat dels Majors per a persones majors de 55 anys i mantenint acords a través de Convenis Internacionals amb més de 20 universitats Europees, més enllà del seu Campus de 30.000 metres quadrats i els seus 6 Edificis. Açò ha permès l’intercanvi de professorat i estudiants i la continua col·laboració en matèria educativa.

Cal destacar que és l’únic centre valencià adscrit a dues universitats de gran tradició com són la Universitat de València i la Universitat Politècnica, a més de ser Centre Concertat amb la Conselleria de Educació en Ensenyament Secundari Obligatori i Cicles.

Més informació

www.florida-uni.es

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s