Escola La Masia

la-masia

L’Escola La Masia va néixer en octubre de 1968 com a contraposició a l’escola existent, amb un esperit nou i renovador. Començà amb un grup de mestres recolzat per una sèrie de persones significatives en la vida valenciana. Després de deu anys de dificultats i de molts entrebancs es constituí la Cooperativa de Treball Associat Escola La Masia.

Està ubicada a Museros i té vocació comarcal. És un centre d’ensenyament en valencià concertat, amb tretze unitats de 3 a 16 anys.

Els seus principis fundacionals continuen vigents i com a Escola Valenciana el seu projecte pretén contribuir a la formació de la consciència de poble. En aquest sentit es defineix com a coeducativa, experimental, científica i laica. El seu treball es centra en la formació de persones amb criteri i opinió pròpia. És respectuosa amb les diferències individuals i exigent en la igualtat de drets. És democràtica amb una organització i uns mètodes participatius en tots els nivells de la vida escolar. Està compromesa amb el respecte al medi ambient i amb l’educació mediambiental consegüent.

L’Escola La Masia pensa que la societat sols pot canviar quan ja ho han fet les persones individualment.

Més informació

www.lamasia.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s